Verhuis/meubelopslag.

 

Verhuisservice (enkel in combinatie met een opruiming).

Wij verzorgen uw verhuis naar uw nieuwe woning, serviceflat, rust-en verzorgingstehuis.
Tijdens of na uw verhuis zorgen we voor de opruiming van de inboedel van uw oude woonst, zodat deze klaar is voor verkoop/verhuur of in goede staat kan teruggegeven worden aan de verhuurder.

Senioren-service:
We verzorgen de verhuis en opruiming van de inboedel van uw woning van begin tot einde, met een persoonlijke en geduldige aanpak en begeleiding. Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de verhuis en dat u zich vlug terug thuis voelt in uw nieuwe woning, door uw foto’s aan de muur op te hangen, door uw televisietoestel aan te sluiten en te programmeren, door uw bed op te maken enz…

Indien gewenst kunnen we uw goederen ook stockeren in afwachting van een nieuwe bestemming.

Unieke service: inboedelcompensatie. Indien u dit wenst, kunnen we waardevolle goederen die u niet wenst mee te nemen naar uw nieuwe woonst, in mindering brengen op de totale kostprijs. Door onze jarenlange ervaring en onze eigen verkoopkanalen willen we u dit met plezier aanbieden.

Meer info vindt u op onze webstek: www.seniorenverhuisservice.be

oude vrouw

Meubelopslag

In sommige situaties kan het gebeuren dat u een plaats zoekt om uw meubelen en huisraad voor een bepaalde tijd te stockeren. Ook deze service levert Firma Vercruijsse. Wij kunnen, indien gewenst, zorgen voor het transport van en naar de woning.

Huren kan vanaf één week tot meerdere maanden.

opslag van meubels

Maak een afspraak
Facebook opruimingen
Logo recycleren