Onze extra diensten


 

Bij een inboedel-ontruiming kan het nuttig zijn om gebruik te maken van onze extra diensten.

Voordelen:

  • U kan het pand zonder zorgen teruggeven aan de verhuurder.
  • U kan het pand in propere staat verkopen.
  • Een proper pand zorgt voor een snellere verkoop ťn een hogere verkoopwaarde.

Onze diensten:

 
Schoonmaakdienst.
Schoonmaak Het pand wordt volledig proper gemaakt, van visueel-proper tot een professionele poetsdienst. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van ecologische producten. Dit komt u, ons en de natuur ten goede.
 
Snoeien en maaien van verwilderde tuin.
tuinonderhoud Een frisse tuin heeft een betere aanblik bij een eventuele verkoop. Firma Vercruijsse verzorgt een summiere opknapbeurt of zorgt voor een professioneel tuinonderhoud.
 
Desinfectie en/of ontgeuren.
Nocospray Dit kan van pas komen bij de volgende situaties: panden die lange tijd onbewoond zijn, verwaarloosde woningen, bij ontdekken van een lijk, na een wanhoopsdaad, bij een zwaar verwaarloosde woning van personen die lijden aan hoarding of verzamelzucht, alcohol- en drugsverslaafden...
Firma Vercruijsse beschikt over een professioneel toestel, de Nocospray®, om te desinfecteren en/of ontgeuren.
Meer info vindt u op onze webstek: www.biodesinfectie.be.
 
Insectenbestrijding.
insect Firma Vercruijsse bestrijdt met de Nocospray® de overlast van insecten, zoals vlooien, kakkerlakken, luizen, huisstofmijt, vliegen... in uw pand d.m.v. Oxypy®, een biologische insecticide. Het bestrijdingsproduct blijft vier tot vijf weken aanhouden, zodat ook de eitjes en nieuwe insecten geŽlimineerd worden. 100% doeltreffend voor insecten en onschadelijk voor de mens.
Meer info vindt u op onze webstek: www.biodesinfectie.be.
 
Schilderwerken.
schilder Alvorens de woning te verkopen, kan het beter zijn deze eerst eens op te frissen door schilderwerken. Het is bewezen dat een proper, fris huis gemakkelijker verkoopt ťn stijgt in de verkoopwaarde.
Firma Vercruijsse heeft een eigen schilderdienst.
Bezoek onze webstek: www.fv-schilderwerken.be.
 
Kleine reparaties.
reparaties Firma Vercruijsse verzorgt ook kleine herstellingswerken uit zoals: deurklinken vastzetten, lekkende kraan herstellen, piepende deuren oliŽn, opvullen gaten in de muur...
 
Afleveren van de woningcertificaten.
Energie Prestatie Certificaat Bij verhuur en verkoop van een woning, dient u over de nodige wettelijke certificaten te beschikken. Wij kunnen deze i.s.m. onze partners leveren in combinatie met de ontruiming.
 
Sloopwerken.
sloopwerken In sommige gevallen kan het nuttig zijn om (vervallen) schuren, koterijen, afdakjes, afscheidingen... af te breken en te verwijderen. Ook daar kunnen we voor zorgen.
 
Uitzuigen van ondergelopen kelders.
uitzuigen van kelders Alvorens een pand te verkopen, is het nuttig dat de kelder watervrij is.
Wij beschikken over een krachtige vuilwaterpomp met lange afvoerleiding.
 
Neutraliseren van mazouttank.
mazouttank Bovengrondse mazouttanks die in onbruik geraakt zijn, worden indien nodig eerst leeggezogen en nadien verwijderd. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de nodige certificaten bij verkoop en de notarisakte.

Ondergrondse mazouttanks neutraliseren: Wij zorgen voor deze dienst i.s.m. onze professionele partner, aan een zeer scherpe prijs voor kleine particuliere tanks (tot 5000 liter). Er wordt gewerkt met een vaste prijs, zodat u niet hoeft te vrezen dat er nog extra's worden verrekend. U ontvangt een wettelijk Vlarem 2 conformiteitsattest van buitendienststelling.

 

Vraag onze tarieven op en maak hier een online afspraak

Maak een afspraak
Facebook opruimingen
Logo recycleren