Particulieren

Opruimingen van huizen, koterijen, zolders, garages, loodsen...

Verhuis rustoord, buitenland, een sterfgeval...?

Wij zijn reeds 20 jaar gespecialiseerd in het opruimen van volledige inboedels én verkoopklaar maken van huizen, koterijen, boerderijen...
Na de ontruiming, is het pand klaar voor verkoop, verhuur,...

Firma Vercruijsse beschikt over een groot team medewerkers waardoor we snel en correct de opruiming van uw inboedel kunnen verzorgen!

partic1partic2partic3

Onze werkwijze

Bij sommige inboedel-ontruimingen (sterfgeval, vertrek rustoord...) kunnen deze situaties gepaard gaan met veel emoties. Daarom vinden wij het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het bedrijf waar u voor kiest. We bespreken vooraf in detail hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Nadat u heeft bepaald wat u of de nabestaanden wilt behouden, maakt u een afspraak via onze webstek. Op de uw gekozen dag en uur, komt de zaakvoerder, Piet Vercruijsse, langs om samen met u te bekijken hoe de opruiming het vlotst kan verlopen. Binnen de 24 uur ontvangt u een gedetailleerde correcte & vaste prijsofferte volgens uw gekozen wensen.
Uniek: Wij maken tevens een prijsschatting van de waardevolle goederen.
Indien u dit wenst, brengen we deze in mindering op de kostprijs. Een opruiming hoeft daardoor niet duur te zijn.

Na uw goedkeuring, spreken we in overleg af wanneer de opruiming van de inboedel dient plaats te vinden.

Op de afgesproken dag, komt het team van Firma Vercruijsse langs om de complete inboedel professioneel op te halen en de woning/het pand te ontruimen. U hoeft enkel de deur te openen of ons de sleutel te geven en wij verzorgen de rest! We beschikken over voldoende materiaal en opgeleide medewerkers. Vandaar dat we reguliere huizen in één dag kunnen opruimen!

Indien u ook kiest voor onze verfraaiing diensten, worden deze gelijktijdig met de opruiming uitgevoerd, zoals: poetsen, tuinonderhoud, schilderen, ontsmetten... Indien nodig, kunnen we ook ontsmetten en ontgeuren.

Naast de opruiming van de inboedel, zorgen we ook voor de afvoer van alle afval, sortering, de juiste scheiding van diverse afvalsoorten... Omdat we een erkend Recupel-verzamelpunt zijn wordt alle elektrisch/elektronisch afval (koelkast, wasmachines, TV's...) milieuverantwoord gerecycleerd. Ook kledij vindt zijn weg naar hulpbehoevenden.

Wanneer u uw pand wenst te verkopen of te verhuren, dient u te beschikken over de nodige certificaten, zoals het energiecertificaat (EPC), een elektrische keuring (EK) of stookolietankkeuring. Daar kunnen we ook voor zorgen. We laten de keuring samenvallen met de ontruiming. Geen extra verplaatsing voor u.

Om uw vastgoed een hogere verkoopwaarde en een snellere verkoop te bezorgen, verzorgen wij ook vastgoedstyling of home staging in combinatie met de ontruiming.

Kortom:

 • U maakt een online afspraak voor de bezichtiging van de inboedel en opmaak van de offerte.
 • Wij komen langs om een correcte & vaste offerte op te maken.
 • Na goedkeuring wordt de opruimingsdatum afgesproken.
 • Opruiming van de inboedel en uitvoeren van de extra diensten.
 • Afvoeren en milieuverantwoord recycleren.

→ De woning is na één dag klaar voor verkoop, verhuur...

Troeven en extra's

 • We maken op voorhand een prijsofferte met een duidelijke beschrijving en afspraken, zodat er geen misverstanden ontstaan.
 • Inboedelcompensatie: We brengen eventueel de waarde van uw goederen direct in mindering op de totale onkosten! Gemakkelijk en de opruiming van uw inboedel hoeft niet duur te zijn.
 • We ontruimen uw pand in één werkdag.
 • Wij zorgen voor de volledige coördzinatie: opgeleide medewerkers, containers, de nodige vergunningen, verhuislift, transport, opvolging... en we nemen de volledige verantwoordelijkheid van een goede opruiming van de inboedel op ons.
 • Wij ruimen ALLES op van A tot Z, zoals overeengekomen in het contract.
 • Wij werken discreet en geven u een factuur welke u kan voorleggen aan de notaris, familie, curator... én -indien van toepassing- kan u deze inbrengen, zodat u minder successierechten dient te betalen.
 • Indien gewenst, kan u, gelijktijdig met de opruiming van de inboedel, gebruik maken van onze dienst woningzorg voor poetsen, ontsmetten en/of ontgeuren, schilderen, afbraakwerken...
 • Indien u uw woning wenst te verkopen of verhuren, verzorgen wij gelijktijdig met de ontruiming voor de nodige woningcertificaten.
 • Tevens raden we u aan om ook gebruik te maken van onze vastgoedstyling of home staging voor een vluggere verkoop en hogere vastgoedwaarde.

CONCLUSIE: wij ontruimen uw pand in één dag, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken.