Particulieren

 

Opruimen inboedels van huizen, appartementen, koterijen, loodsen...

Verhuis rustoord, buitenland, een sterfgeval...?

Wij zijn reeds 25 jaar gespecialiseerd in het opruimen van volledige inboedels én verkoopklaar maken van huizen, koterijen, boerderijen...
Na de ontruiming, is het pand klaar voor verkoop, verhuur,...

Ons werkgebied is vnl. West-Vlaanderen en (deels) Oost-Vlaanderen.

Firma Vercruijsse beschikt over een groot team medewerkers waardoor we snel en correct de opruiming van uw inboedel kunnen verzorgen!

partic1partic2partic3

 

Onze werkwijze in het kort:

 • U bekijkt onze tarieven
 • U maakt een online afspraak voor de bezichtiging van de opruiming van de inboedel en opmaak van de GRATIS offerte.
 • Wij komen langs om een correcte & vaste offerte op te maken en brengen de eventuele waardevolle goederen in mindering.
 • U ontvangt de offerte binnen de 24 uur. 
 • Na goedkeuring wordt de opruimingsdatum afgesproken.
 • Opruiming van de inboedel en uitvoeren van de extra diensten met ruim voldoende medewerkers.
 • Afvoeren en milieuverantwoord recycleren.

→ De woning is reeds na zes uur klaar voor verkoop, verhuur...

 

Onze troeven en extra's:

 • We maken op voorhand een prijsofferte met een duidelijke beschrijving en afspraken, zodat er geen misverstanden ontstaan.
 • Inboedelcompensatie: We brengen eventueel de waarde van uw goederen direct in mindering op de totale onkosten! Gemakkelijk en de opruiming van uw inboedel hoeft niet duur te zijn.
 • We ontruimen uw (regulier) pand in binnen zes uur, tot maximaal één werkdag
 • Wij zorgen voor de volledige coördinatie: opgeleide medewerkers, containers, de nodige vergunningen, verhuislift, transport, opvolging... en we nemen de volledige verantwoordelijkheid van een goede opruiming van de inboedel op ons.
 • Wij ruimen ALLES op van A tot Z, zoals overeengekomen in het contract.
 • Wij werken discreet en geven u een factuur welke u kan voorleggen aan de notaris, familie, curator... én -indien van toepassing- kan u deze inbrengen, zodat u minder successierechten dient te betalen.
 • Indien gewenst, kan u, gelijktijdig met het opruimen van uw inboedel, gebruik maken van onze dienst woningzorg: poetsen, ontsmetten en/of ontgeuren, schilderen, afbraakwerken...
 • Indien u uw woning wenst te verkopen of verhuren, verzorgen wij gelijktijdig met de ontruiming voor de nodige woningcertificaten (epc...)

 CONCLUSIE: wij ontruimen uw pand in één dag, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken.

 

Onze werkwijze in het lang:

Bij sommige inboedel-ontruimingen (sterfgeval, vertrek rustoord...) kunnen deze situaties gepaard gaan met veel emoties. Daarom vinden wij het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het bedrijf waar u voor kiest. 

Nadat u heeft bepaald wat u of de nabestaanden wilt behouden, maakt u een afspraak via onze webstek. Op de uw gekozen dag en uur, komt de zaakvoerder, Piet Vercruijsse, discreet langs om samen met u te bekijken hoe de opruiming van de inboedel het vlotst kan verlopen. We bespreken in detail hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Binnen de 24 uur ontvangt u een gedetailleerde correcte & vaste prijsofferte volgens uw gekozen wensen.


Unieke service: Wij maken tevens een prijsschatting van de waardevolle goederen in de inboedel.
Indien u dit wenst, brengen we deze in mindering op de kostprijs. Een opruiming hoeft daardoor niet duur te zijn.

Na uw goedkeuring, spreken we in overleg af tegen wanneer uw pand ontruimd moet zijn. 

Ofwel ontruimen we uw woning binnen de veertien dagen na ontvangst van de sleutel ofwel spreken we één concrete ontruimingsdag af. 

Indien u kiest voor één ontruimingsdag, komt het team van Firma Vercruijsse die dag langs om de complete inboedel professioneel op te halen en de woning/het pand te ontruimen. U hoeft enkel de deur te openen of ons de sleutel te geven en wij verzorgen de rest! We beschikken over voldoende materiaal en opgeleide medewerkers. Vandaar dat we reguliere huizen binnen de zes uur kunnen opruimen!

Indien u ook kiest voor onze dienst woningzorg, worden deze gelijktijdig met de opruiming uitgevoerd, zoals: poetsen, tuinonderhoud, schilderen, ontsmetten... Indien nodig, kunnen we ook ontsmetten en ontgeuren.

Naast het opruimen van inboedels, zorgen we ook voor de afvoer van alle afval, sortering, de juiste scheiding van diverse afvalsoorten... Omdat we een erkend Recupel-verzamelpunt zijn wordt alle elektrisch/elektronisch afval (koelkast, wasmachines, TV's...) milieuverantwoord gerecycleerdOok kledij vindt zijn weg naar hulpbehoevenden.

Wanneer u uw pand wenst te verkopen of te verhuren, dient u te beschikken over de nodige certifficaten, zoals het energiecertificaat (EPC), een elektrische keuring (EK) of stookolietankkeuring. Daar kunnen we ook voor zorgen met onze partner. We laten de keuring samenvallen met de opruiming van uw inboedel. Geen extra verplaatsing voor u.

 

 

 

Thuis